Nachtnieuws


BEKENDMAKING LINE-UP: WOENSDAG 31 MEI!

Gepubliceerd op 19 mei 2017

Goed nieuws! Woensdag 31 mei 2017 maken wij de gehele line-up van de vierde editie van NachtKlooster bekend!

 


NACHTKLOOSTER IS TERUG!

Gepubliceerd op 17 april 2017

Zet zaterdag 30 september 2017 met dikke letters in je agenda, want Nachtklooster is terug! Binnenkort meer updates over de programmering en kaartverkoop. Houd de website en social media in de gaten.


NACHTKLOOSTER WAS EEN FEEST!

Gepubliceerd op 26 september 2016

NachtKlooster 2016 was een feest!

Wij willen alle artiesten, vrijwilligers en bezoekers bedanken voor hun enthousiasme! Het was gisteren ontzettend gaaf. Het Klooster Woerden stond op zijn kop en het hele plaatje klopte. De muziek was geweldig en de bezoekers waren vol lof over de programmering. De barbier en de Three Cocktails maakten overuren. De dj’s kregen iedereen aan het dansen in de foyer en de KelderSessies waren weer heel bijzonder!

3voor12 was zaterdagavond aanwezig en heeft een fotoverslag gemaakt. Klik hier om het verslag te bekijken. Ook WoerdenTV was aanwezig op Nachtklooster en heeft een filmverslag gemaakt. Klik hier om het filmverslag te bekijken.

Andere foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina!

Ingang Nachtklooster


WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!

Gepubliceerd op 20 september 2016

Wij zijn er klaar voor! Een groot deel van de vrijwilligers is gister bij elkaar gekomen en op de hoogte gebracht van de plannen voor aanstaande zaterdag.

Voor de derde keer krijgen wij de sleutel van Het Klooster en barst het indoor festival Nachtklooster los!

Deel Vrijwilligers Nachtklooster


NACHTKLOOSTER IN HET AD WOERDEN!

Gepubliceerd op 20 september 2016

Heb jij ons al gespot in het AD Woerden? Vandaag staan wij met een gaaf stuk in de krant. Hier lees je alles over wat er op Nachtklooster te beleven is. Tot zaterdag! 

whatsapp-image-2016-09-20-at-12-20-35


THREE COCKTAILS OP NACHTKLOOSTER!

Gepubliceerd op 12 september 2016

Net als de afgelopen edities zijn ze er dit jaar ook weer bij! De mannen van Three Cocktails! Hun concept is helder; ze hebben drie cocktails op hun menu staan en jij kiest jouw favoriet.

Maar we maken het even moeilijk: Wat kies jij? Een biertje of een cocktail?!?

Tot NachtKlooster!

Three Cocktails


LAURA SJIN OP AKOESTIVAL KUNSTPARK!

Gepubliceerd op 22 augustus 2016

28 augustus is het weer tijd voor Akoestival en het Kunstpark in het Westdampark,Woerden. Nachtklooster is ook aanwezig en schotelt jullie natuurlijk een optreden voor. Laura Sjin gaat voor jullie optreden op het ponton van het Kunstpark Podium. Laura treedt tijdens Nachtklooster op in de HBA zaal.

Kom langs en geniet. Oja! Er is op deze dag ook de mogelijkheid om kaarten te kopen voor Nachtklooster.

14040082_1029532107145707_4162313743658741328_n


HIJ HANGT!

Gepubliceerd op 16 augustus 2016

Heb jij hem al gespot? Ons doek hangt de hele week bij de ingang van de Woerdense Vakantieweek. Ook een foto gemaakt met onze kloosteruil? Vergeet hem dan niet te delen op social media via #nachtklooster. Wij zijn benieuwd naar jullie creatieve, grappige en originele foto’s. En vergeet natuurlijk niet je kaartje te kopen voor 24 september! Dit kan via de button rechts.

Doek Nachtklooster


SPOTIFY PLAYLIST!

Gepubliceerd op 15 augustus 2016

Nog iets meer dan een maandje en dan is het tijd voor Nachtklooster! Ook zo benieuwd naar de muziek op deze avond? Speciaal voor jou hebben wij een Spotify playlist samengesteld. Zo kan jij alvast in de stemming komen voor 24 september. Check de playlist hier.

Enthousiast geworden en nog geen kaartje? Klik dan snel op de button rechtsboven en bemachtig snel jouw kaartje(s).


TEASER NACHTKLOOSTER 2016

Gepubliceerd op 16 juli 2016


NIEUWE ARTIESTEN BEKEND!

Gepubliceerd op 29 juni 2016

Zijn jullie er klaar voor?! Dit is de laatste wave met artiesten voor #‎NachtKlooster‬.

– Pitou
– Between The Jars
– Isabel Nolte
– The New Era
– De Jazzmeneer
– Telefunke
– ill will
– Woerden Underground Kollektief – WUK
– stadsdichter Nienke Gorter
– Het Klooster Woerden Talent XL (Merijn van Osnabrugge, Linda Holleman, Nathalie Kormelink en Suzan van den Engel muziek).

Kaarten (€10,-) via de online kaartverkoop: www.nachtklooster.nl

Eerder waren al bekend gemaakt: Blupaint, Charl Delemarre, The Yukon Club, Geysers, Postcards from Mars, PALMSY, Duke John en Laura Sjin!


NIEUWE ARTIESTEN EN SAMENWERKING

Gepubliceerd op 22 juni 2016

NachtKlooster is een samenwerking aangegaan met de Herman Brood Academie uit Utrecht. Deze school is een broedplaats voor talent. Menig bekende band of artiest komt van deze school. Denk aan Rondé, The Brahms, Birth of Joy, John Coffey en Martin Garrix.

Een aantal studenten krijgt van ons de kans om een Herman Brood Academie zaal te gaan hosten. Zij gaan alles regelen en krijgen begeleiding vanuit de Kult Kompagnie. Een supertof project waar we blij van worden.

Natuurlijk treden er HBA acts op. Een drietal talentvolle ontdekkingen gaan de show stelen.

– PALMSY
– Duke John
– Laura Sjin


EERSTE ARTIESTEN NACHTKLOOSTER BEKEND!

Gepubliceerd op 8 juni 2016

Met stevige analoge beats, dromerige soundscapes en heldere vocalen geeft niemand minder dan Geysers stroperige en meeslepende, vleiende en bewegelijke muziek. Postcards From Mars heeft recent een nieuwe vinyl plaat uitgebracht waardoor je op NachtKlooster dichterbij de persoon komt die je wil zijn. The Yukon Club met een scala aan instrumenten die ze soms nog nooit hebben aangeraakt, neemt je mee naar de koude en stevige gronden van het Yukon gebied. Soms zelfs een beetje duister. Het winnen van de Grote Prijs van Nederland en meerdere optredens bij kijkcijferbom DWDD staan op zijn nu al indrukwekkende palmares van de jonge singer-songwriter Charl Delemarre. De kersverse en gloednieuwe band Blupaint. Met het nummer ‘Save Me’ hebben ze ons hart definitief veroverd en zijn ze benoemd tot 3FMSerious Talent.