Nachtnieuws

TAPE TOY op #3 in de 3FM live list.

Nummer 3 is voor TAPE TOY en TAPE TOY maakt Bubble-Grunge. Wat maken ze? Bubble-Grunge! Vrolijke popliedjes met flink wat nineties inspired grunge gitaren die je gegarandeerd een leuke avond opleveren. Live retestrak en tracks die je binnen no time meezingt.

Na in 2018 meer dan zestig shows te hebben gespeeld, pakt de band lekker door in het nieuwe jaar. In januari werden ze 3FM Talent, pakten ze een 3FM Megahit met hun nummer ‘Naive’ en zetten ze een supergoede show neer op Noorderslag. Dat wordt komend jaar lekker het land doorcrossen voor optredens!

En natuurlijk staan ze 30 maart op NachtKlooster!

—————————————————————————————————————————————–

Programma 2019 bekend!

Ontwaak, kijk, luister, proef en laat je verrassen door NachtKlooster. Het festival mét dak boven je hoofd.

 
De vijfde editie van Nachtklooster is in aantocht! Tijdens NachtKlooster openen de deuren van Het Klooster voor veelbelovende bands en singer-songwriters. Verwacht een onvergetelijke avond vol verrassingen en talent.
 

* Programmering *

 

TAPE TOY
Nona
John-Lewis Cabot
Janna Lagerström
Daniel Cane
Three Little Clouds
Letric Letric
The Veins

The Outlines

—————————————————————————————————————————————–

Nachtklooster 2017 was weer een feestje!

Wat hebben wij genoten! Jij ook? Dankzij Radio Eliza, AAPNOOTMIES, Banner., Tom Tukker, Matt Winson, Bovenste Knoopje Open, Puinhoop XL, Telefunke en de finalisten van De Beste Singer-Songwriter van het Groene Hart was Nachtklooster 2017 weer een waar muzikaal feestje. Daarbij zorgden de Woerdense Barbier, Vinyl and More en Irene’s catering voor een fijne beleving. Nachtklooster 2017 was oprecht weer de perfecte afsluiter van jouw festivalseizoen

Terugblikken op Nachtklooster 2017? Dat kan! Huisfotograaf Justin Egberts heeft op de facebookpagina van Kult Kompagnie weer een aantal fijne plaatjes achtergelaten. Op de facebookpagina van Nachtklooster zelf staan natuurlijk ook foto’s en fotograaf Hans Pieters maakte ook weer blitse kiekjes.